Verenigingsnieuws Juli 20200:
 

Dek-/Geboortebewijzen

Om de dieren te registreren kunt u de dek-/geboortebewijzen voor de nieuwe aanwas weer opsturen naar: D. Kattouw, Kanaaldijk 23, 9493 TE De Punt. Gelijktijdig dient u ook het verschuldigde bedrag à e  3,50 per dier over te maken op IBAN-nummer NL 62 RABO 0305 2324 28 t.n.v. Dwerggeitenvereniging Noord Nederland te Oostwold. Dit alles wel binnen 8 dagen na de geboorte!! Als de schetser bij u thuis komt om te schetsen, dan dient u hem e 2,50 (reiskostenvergoeding) te betalen. Wilt u dit niet vergeten.

Clubshow Noord Nederland voor besloten groep
Als bestuur van Noord-Nederland zijn we voornemens om op zaterdag 22 augustus een clubshow te houden in de manege te Zuidlaren. Aangezien we ons zo goed mogelijk aan de coronamaatregelen willen houden, hebben we besloten dat we deze keuring alleen voor leden van Noord-Nederland organiseren, zowel de inzenders als toeschouwers moeten lid van Noord-Nederland zijn of huisgenoten er van. Door deze beperking van aantal inzenders en toeschouwers houden we de groep klein(er) en kunnen we de aanwezigen dan beter de minimale 1,5 meter ruimte garanderen. Wij vinden dit spijtig voor de leden van onze zusterverenigingen, die we normaal graag als gasten ontvangen, maar in dit geval vragen wij hen thuis te blijven en we zullen daar helaas ook op toe moeten zien. Als keurmeester van dienst komt er ook maar eentje deze keer, namelijk Adriaan Groeneveld. Verdere informatie o.a. over in hoeverre de kantine beschikbaar is, volgt een paar weken voor de keuring en mochten we rond die tijd het ook niet verstandig vinden om de keuring door te laten gaan, dan kan het alsnog worden afgelast.
Voor deze keuring is het belangrijk dat u niet alleen de inschrijvingen van uw dieren opgeeft, maar dat u zich ook aanmeldt als inzender of toeschouwer en opgeeft met welke personen u naar deze keuring toe gaat. Uiteraard bij ziekteverschijnselen (of van huisgenoot), wordt u geacht thuis te blijven en is deze afzegging natuurlijk kostenloos.
De leden van Noord-Nederland krijgen per mail verdere info
.

Gezocht: ringmeester(s)

Het bestuur is op zoek naar mensen die zo nu en dan eens als ringmeester aan de slag willen tijdens één van onze keuringen. Kom je regelmatig op één van onze keuringen en wil je wel een actievere rol hier in spelen dan mag je je aanmelden bij één van de bestuurleden om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat dat betreft staan alle opties open.


Bestuur

DGVNN