Verenigingsnieuws Augustus 2018:
 

Dek-/Geboortebewijzen

Deze dient u op te sturen naar: D. Kattouw, Kanaaldijk 23, 9493 TE De Punt. Gelijktijdig dient u ook het verschuldigde bedrag à e  3,50 per dier over te maken op IBAN-nummer NL62RABO0305232428 t.n.v. Dwerggeitenvereniging Noord Nederland te Oostwold. Dit alles wel binnen 8 dagen na de geboorte!! Als de schetser bij u thuis komt om te schetsen, dan dient u hem e 2,50 (reiskostenvergoeding) te betalen. Wilt u dit niet vergeten.

 

Inzending Open Show Stuifzand op 22 september

Onze laatste keuring wordt gehouden op zaterdag 22 september in manege ’De Buitenwijck’, Stuifzandseweg 59a, 7934 PN Stuifzand. De keuring begint om 10.00 uur. Keurmeesters deze keuring zijn E. de Vos en M. Bosman. Uw inschrijvingen dienen uiterlijk woensdag 29 augustus bij ons binnen te zijn.

Ingezonden kunnen worden:

·         Dieren die voldoen aan de eisen van de regelgeving rondom de Q-koortsentingen en waar de hierbij behorende vlaggen juist staan. (Zie ‘Reglementen’ op de Agenda van www.dgvnn.nl)

·         Dieren die zijn geregistreerd en op naam van de eigenaar staan. Het inschrijfgeld bedraagt €4, - per dier. Tevens dient u €4, - te betalen voor de catalogus. Deze wordt digitaal aan alle inzenders van deze keuring toegezonden en de papieren versie wordt uitgereikt voor aanvang van de keuring.

·         Fok-/eigenaars-/afstammelinggroepen. Doorgang bij inzending van minimaal 3 groepen per klasse.

·         Opgaveformulieren en gezondheidsverklaringen kunt u downloaden vanaf onze website www.dgvnn.nl onder het kopje ‘Agenda’ en dan ‘Keuringsformulieren’.

Deze opgaveformulieren dient u op te sturen naar F. Trip, Noorderdiep 250, 9521 BK te Nieuw Buinen. Het inschrijfgeld dient u op de keuringsdag voor de aanvang van de keuring contant te betalen. Deze show telt weer mee voor het clubkampioenschap van Noord Nederland voor 2017. De regels van de gezondheidsdienst, waaraan we moeten voldoen, vindt u op onze website www.dgvnn.nl bij de agenda onder het kopje ‘Reglementen’. Heeft u nog vragen over deze keuring dan kunt u bellen met het tentoonstellingsbestuur. J. Laning, 050-3015087 of F. Trip, tel. 0599-612793.

 

Barbecue op 25 augustus

De barbecue voor de leden van Dwerggeitenvereniging Noord Nederland staat dit jaar gepland op 25 augustus bij Jan Kromhout van der Meer in Tynaarlo. We willen beginnen om 18.00 uur. De kosten zijn €20,- en dat is inclusief het drinken.

Bestuur DGVNN