Verenigingsnieuws Mei 2018:
 

Dek-/Geboortebewijzen

Deze dient u op te sturen naar: D. Kattouw, Kanaaldijk 23, 9493 TE De Punt. Gelijktijdig dient u ook het verschuldigde bedrag à e  3,50 per dier over te maken op IBAN-nummer NL62RABO0305232428 t.n.v. Dwerggeitenvereniging Noord Nederland te Oostwold. Dit alles wel binnen 8 dagen na de geboorte!! Als de schetser bij u thuis komt om te schetsen, dan dient u hem e 2,50 (reiskostenvergoeding) te betalen. Wilt u dit niet vergeten.

Inzending Clubshow Buitenpost op 26 mei

Op zaterdag 26 mei staat de eerste keuring voor 2018 gepland. We kunnen weer terecht in manege ‘’Paula de Jong’’, Oost 7, 9285 XK te Buitenpost. De keuring begint om 10.00 uur. De keurmeesters zijn deze dag A. Groeneveld en M. Bosman.

Ingezonden kunnen worden:

- Dieren die zijn geregistreerd en op naam van de eigenaar staan. Het inschrijfgeld bedraagt e3, - per dier. Tevens dient u e4, - te betalen voor de catalogus. Deze wordt wordt in principe digitaal toegezonden, behalve aan die leden die dat hebben aangegeven. Op de keuring ontvangt u het papieren exemplaar.

·         - Fok-/eigenaars-/afstammelinggroepen. Doorgang bij inzending van minimaal 3 groepen per klasse.

·         Opgaveformulieren en gezondheidsverklaringen kunt u downloaden vanaf onze website www.dgvnn.nl onder het kopje ‘Agenda’ en dan ‘Keuringsformulieren’.

Deze opgaveformulieren dient u op te sturen naar F. Trip, Noorderdiep 250, 9521 BK te Nieuw Buinen. Uw inschrijving dient uiterlijk woensdag 9 mei bij hem binnen te zijn. Het inschrijfgeld dient u op de keuringsdag voor de aanvang van de keuring contant te betalen. De regels van de gezondheidsdienst, waaraan we moeten voldoen, vindt u in De Dwerggeit. Heeft u nog vragen over deze keuring dan kunt u bellen met het tentoonstellingsbestuur. J. Laning, 050-3015087 of F. Trip, tel. 0599-612793.

Inzending Open Show Vries op 7 juli

Op zaterdag 7 juli  staat de tweede keuring voor 2018 gepland. We kunnen weer terecht in de ‘Eswalmanege’, Eswal 2, 9481 TK te Vries. De keuring begint om 9.30 uur. De keurmeesters zijn deze dag J. van Ginkel en D. Meiresonne.

Ingezonden kunnen worden:

- Dieren die zijn geregistreerd en op naam van de eigenaar staan. Het inschrijfgeld bedraagt e4, - per dier. Tevens dient u e4, - te betalen voor de catalogus. Deze wordt wordt in principe digitaal toegezonden, behalve aan die leden die dat hebben aangegeven. Op de keuring ontvangt u het papieren exemplaar.

·         - Fok-/eigenaars-/afstammelinggroepen. Doorgang bij inzending van minimaal 3 groepen per klasse.

·         Opgaveformulieren en gezondheidsverklaringen kunt u downloaden vanaf onze website www.dgvnn.nl onder het kopje ‘Agenda’ en dan ‘Keuringsformulieren’.

Deze opgaveformulieren dient u op te sturen naar F. Trip, Noorderdiep 250, 9521 BK te Nieuw Buinen. Uw inschrijving dient uiterlijk woensdag 13 juni bij hem binnen te zijn. Het inschrijfgeld dient u op de keuringsdag voor de aanvang van de keuring contant te betalen. De regels van de gezondheidsdienst, waaraan we moeten voldoen, vindt u in De Dwerggeit. Heeft u nog vragen over deze keuring dan kunt u bellen met het tentoonstellingsbestuur. J. Laning, 050-3015087 of F. Trip, tel. 0599-612793.

Deze keuringen vinden plaats conform het keuringsreglement van het NFD.

Bestuur DGVNN