Verenigingsnieuws Juli 20200:
 

Dek-/Geboortebewijzen

Om de dieren te registreren kunt u de dek-/geboortebewijzen voor de nieuwe aanwas weer opsturen naar: D. Kattouw, Kanaaldijk 23, 9493 TE De Punt. Gelijktijdig dient u ook het verschuldigde bedrag à e  3,50 per dier over te maken op IBAN-nummer NL 62 RABO 0305 2324 28 t.n.v. Dwerggeitenvereniging Noord Nederland te Oostwold. Dit alles wel binnen 8 dagen na de geboorte!! Als de schetser bij u thuis komt om te schetsen, dan dient u hem e 2,50 (reiskostenvergoeding) te betalen. Wilt u dit niet vergeten.

Najaarsvergadering
Vrijdag 6 november willen we weer onze najaarsvergadering gaan houden. De locatie is weer net als vorig jaar café ‘Onder de Linden’, Brink 4 te Vries. We beginnen op 20.00 uur.

Gezocht: ringmeester(s)

Het bestuur is op zoek naar mensen die zo nu en dan eens als ringmeester aan de slag willen tijdens één van onze keuringen. Kom je regelmatig op één van onze keuringen en wil je wel een actievere rol hier in spelen dan mag je je aanmelden bij één van de bestuurleden om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat dat betreft staan alle opties open.


Bestuur

DGVNN